• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rahapuudus takistab määruse täitmist

  Maksuameti peadirektori Kalev Järvelille sõnul ei saanud rahapuuduse tõttu sel aastal rakendada valitsuse määrust, mis lubab tolli- ja maksuametnike palka tõsta 20-40 .
  1995. aasta detsembris võttis valitsus vastu määruse, mille järgi tõusis maksuameti töötajate palk kuni 40. Järvelille sõnul laieneb määrus ka tollitöötajatele. Tolli- ja maksuametis töötab kummaski umbes 1200 inimest.?Seda pole seni olnud võimalik täita. Kuna on teised õigusaktid, nagu avaliku teenistuse seadus jne, mis kohustavad maksma inimesele staazhi järgi, oleme kogu palgafondi selle täiendava tõusuta välja maksnud ja ausalt öeldes rohkem ei suuda,? lausus Järvelill. Praegu on maksuameti töötajate keskmine palk pisut alla 3000 kr.
  Hetkeseis: Tulevast aastast soovitakse maksu- ja tolliametnike puhul kasutusele võtta tulemuspalga süsteem, kus lisatasu sõltub maksumaksjalt sissenõutud summadest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.