• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ameerika investorid ootavad aktsiaid ostes majanduse taastumist

  Ameerika aktsiaturud esmaspäeval tõusid, tervitades Minnesota Mining Manufacturing Co tulemusi, mis ületasid ootusi. Investorid lükkasid sõjahirmu kõrvale ja keskendusid majanduse taastumisele tuleval aastal.

  'Ootused on nii madalad, et iga kergeltki positiivne uudis viib turud üles,' ütles Philadelphia Trust Co investeerimisjuht Richard Sichel Reutersile. 'Inimesed soovivad öelda: me oleme näinud kõige hullemaid uudiseid ja kõige hullemaid aktsiahindu, ostame nüüd odavaid aktsiad.'
  Dow Jonesi tööstuslik keskmine <GR#US.^DJI> tõusis 1,88% võrra 9377,03 punktile. S P 500 indeks <GR#US.^SPC> tõusis 1,53% võrrra 1089,90 punktile. Suurima tõusu tegi peamistest indeksitest Nasdaq <GR#US.^IXIC>, mis võttis juurde 2,2%, tõustes 1708,09 punktile.
  Kauplemine oli aktiivne, NYSEl vahetas omanikku 1,1 miljardit aktsiat ning Nasdaqil 1,5 miljardit aktsiat.
  Scotch kleeplintide ja Post-It märkmepaberitootja Minnesota Mining Manufacturing Co aktsia <GR#US.MMM> tõusis esmaspäeval 5,11% võrra 107,39 dollarile. Firma teatas mullusega võrreldes 21 protsendisest kvartalikasumi langusest, mis siiski oli analüütikute poolt oodatust parem tulemus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Euroopa turud tõusevad kolmandat päeva järjest
Euroopa aktsiaturud on täna kolmandat päeva järjest tõusmas, sest Hiina arendaja Evergrande võimaliku pankrotiga seotud mured leevenesid, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna kolmandat päeva järjest tõusmas, sest Hiina arendaja Evergrande võimaliku pankrotiga seotud mured leevenesid, vahendab Reuters.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.