Kust leida infot sisearhitektide kohta?

07. november 2001, 00:00

Sellist infot on võrdlemisi raske saada. Sisearhitektid reklaamivad ennast vähe, sest parim reklaam on töö ise. Seepärast on infot internetist või kollastelt lehekülgedelt otsida keeruline, kuid mitte lootusetu.

Enamik tegevarhitekte on ka Eesti Sisearhitektide Liidu liikmed, kui jätta kõrvale mõned uued ja head tegijad. Küsimus on tegelikult selles, keda me sisearhitektiks peame. Igaüks meist võib ju ruume kujundada ja igaüks võib öelda, et ta ongi ruumikujundaja. Ning selle üle ei olegi põhjust vaielda, kuna diplomi või litsentsi omamine või ESLi kuulumine ei ole kohustuslik. Seepärast ongi valiku tegemine jäetud tellijale, keda ta oma ruume projekteerima palkab. Siinkohal soovitan loomulikult leida inimese, kellel on vähemalt erialane diplom (seda väljastab siiani vaid Eesti Kunstiakadeemia) ning kes sel erialal ka töötab.

Kahjuks ei ole koostatud selle põhjal mingit kindlat andmebaasi nagu ESLil ning enamjaolt leitaksegi sobiv inimene tuttavate-sõprade soovitusel või lihtsalt juhuslikult.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing