ID-kaart ? sunnitud vabatahtlikult omama

12. november 2001, 00:00

Valitsusliit lahendab tüliküsimusi stiilis igaühele midagi ? üks paneb mõttekese, teine lisab omad sõnad ja kolmas toimetab need oma maitse järgi üle. Nii pani valitsusliit tülialuse pensionireformi teise samba püsti ? noortele kohtusliku ja vanadele vabatahtlikuna. Ja ID-kaardiga kisub asi samasse kanti ? riik on kohustatud neid välja andma, kui kodanik tahab, siis võtab kaardi, kui ei taha, siis ei võta. Teenusepakkujatel on aga õigus seda inimestelt nõuda. Tagurpidi vabadus ? inimene on sunnitud vabatahtlikult endale ID-kaardi soetama.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing