Magnum ostis ASi Saare Õlu

12. november 2001, 00:00

Magnum Grupile kuuluv AS Moredon ning AS Talinvest kirjutasidalla 100 protsendi ASi Saare Õlu aktsiate ostu-müügilepingule. ASi Talinvest juhatuse esimees Jaak Roosipuu ütles, et Talinvestil polnud plaani ettevõtet müüa, kuid Magnumi tungival pealekäimisel sai see siiski teoks. Roosipuu sõnul hoiavad mõlemad osapooled lepingu tingimusi ranges konfidentsiaalsuses.

ASi Saare Õlu nõukogu liige Hanno Riisma kinnitas, et põhjus, miks õlletehas müüdi, oli selles, et Magnumile kuulub ka 85 Tartu õlletehase aktsiatest ning sünergia põhimõtet kasutades annab Saare Õlu Magnumile suuremat tulu kui kellelegi teisele.

Hetkeseis: Aasta pärast müüs Magnum mõlemad õlletehased maha Soome Õlletootjale Olvi OY, kes peagi koondas õlletootmise Tartusse. Peale paariaastast pausi alustasid kohalikud ärimehed tänavu Saaremaal taas õlle tootmist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing