• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Firmasid toitlustab internetirestoran

    Bonappetit.ee lubab toidu termokohvris kohale tuua tasuta ja tunni aja jooksul. Äripäeva testis see tõepoolest nii ka oli. Menüü, mis koosneb Itaalia ja Eesti roogadest, on üleval kodulehel, samuti saab sealt tellida püsikliendisoodustusi. Päevapraad vaheldub iga päev.
    Erinevalt paljudest teistest toitsutsusasutustest saab Bonappetit.ee lehel maksta oste internetipangas, nii Hansapanga kui Ühispanga omas. See tähendab, et restoran ei pea tagasihelistamisega enam tellimust kinnitama ja aega raiskama, vaid asub kohe pärast internetipangast kinnituse saamist tellimust täitma. Pangas tasudes kulub ligi 5 minutit raha laekumiseks toitlustajale ja sealt alla tunni, kui kaup tallinna piires tasuta kohale tuuakse. Päevapraad sisaldas näiteks sel nädalal Bonappetitist tellides pastaroa salatiga, lisaks tuli tellida jook ja magustoit. Lõuna läks maksma 83 krooni, millest päevapraad maksis 43 krooni.
    Kui firma tellib endale kasutajanime ja parooli, saab lõuna kohale tellida iga päev. Siis makstakse toitlustamise eest vaid kuu lõpus. Kuna internetirestoran on orienteeritud firmadele, ei ole ta avatud kogu aeg nagu e-äridele kohane, vaid esmaspäevast reedeni 11-18.00. Kui Internetiühendust pole, võetakse tellimusi sularahaga arveldades vastu ka telefoni teel.
    Autor: ÄP
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Börs: USA aktsiaturud lõpetasid nädala väikse tõusuga
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.