Ettevõtjad süüdistavad kaubaalusemüüjat Ksanort pettuses

23. november 2001, 11:05

Litsentseeritud alusetootja OÜ Sirwood Toode juhataja Piret Rosumovski süüdistab ajakirjanduses EUR-aluste müügikuululutusi avaldanud firmat Ksanort pettuses.

'Helistasin ettevõtte müüginumbrile ja küsisin, kas müüte uusi EUR-aluseid,' rääkis ettevõtja. 'Vastati, et müüakse. Siis, teades, et neil endil pole litsentsi, palusin vaadata, mis numbrit kannab EUR kaubaaluse keskmine klots ja edastada mulle nii litsentsi dokumendid kui müügivolitused tootjaettevõttelt.'

Vedi aega hiljem helistati firmast Ksanort tagasi ja pakuti võimalust saada kokkulepeliselt markeeritud aluseid. 'Olin aga kindel, et ei kasuta ebaseaduslikku kaupa ning lõpetasin kõne,' rääkis Rosumovski.

Umbes tunni möödudes helistati firmast Ksanort tagasi ja püüti tõendada, et neil on litsents. 'Kontrollisin aga väidetavat numbrit, aga see ei vastanud tõele,' ütles Rosumovski.

Ksanorti ärieetika suhtes on kahtlusi ka Eesti ühe suurima alusetootja KR Priit AS juhil Peeter Kroonbergil. 'Meilt pettis üks nn tankist välja koorma aluseid, mille hiljem leidsime Ksanorti õuelt,' kinnitas ta.

Veel süüdistavad mitmed ettevõtjad Ksanorti selles, et nad tegelevad aluste parandamisega, kuigi neil pole selleks vajalikku litsentsi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing