Paltsu ja Kallase tüli lõhkus koalitsiooni

06. detsember 2001, 00:00

Reformierakonna otsus lahkuda Tallinna koalitsioonist on tingitud rahandusministri Siim Kallase ja Tallinna linnapea Tõnis Paltsu laenuvaidlusest. Kallas lubas kõigi vahenditega takistada Paltsu ambitsioonikat laenukava. Kallas pidas oma sõna. Iseküsimus, kes taolisest hammaste näitamisest võidavad. Kindlasti on võitja Keskerakond ja vene erakonnad.

On tõenäoline, et Isamaaliit ja Reformierakond enam Tallinnas koos järgmist koalitsiooni ei moodusta, sest see eeldaks Isamaaliidult linnapea Tõnis Paltsu ohverdamist. Tõenäoliselt moodustavad koalitsiooni Reformierakond koos Keskerakonna ja vene erakondadega. Sellest on kahju, sest Paltsu näol oli Tallinnal üle pika aja võimekas linnajuht.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing