Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Äripäev laseb fantaasial lennata

  Äripäev on viimastel nädalatel avaldanud mitu Viru Keemia Gruppi (VKG) puudutavat artiklit, kus VKGd ja tema juhtkonda on süüdistatud valgust kartvates tehingutes. Käesolevaga kinnitab VKG, et ei ole kunagi olnud ega kavatse ka edaspidi olla seotud ühegi seadust ega ärieetikat riivava tehinguga. VKG on Eesti suurim keemiaettevõte, mis nii nagu teisedki äriettevõtted võitleb tihedas konkurentsis ellujäämise ning edu saavutamise nimel. Seejuures ei saa VKG endale lubada pisematki eetilist libastumist, kuna peab seda oma tõekspidamistele vastukäivaks.
  VKG igapäevatöö juurde on siiani käinud ka avalikkuse kursishoidmine oma tegevuse ning kavadega. Seda joont kavatsetakse ka edaspidi hoida. VKG teavitab üldsust nii firma edusammudest kui ka ebaõnnestumistest. VKG vastab alati ausalt ning otsekoheselt avalikkuse esindajate ? nii üksikisikute kui ka meediaettevõtete küsimustele. Kahetsusväärne on ainult asjaolu, et Äripäeva viimaseid meediakajastusi pole võimalik pidada tõelähedasteks, rääkimata objektiivsusest. VKG leiab, et sellised tendentslikud kirjutised on Eesti meediamaastikul siiski pigem erandlik ning arengu edenedes mööduv nähtus.
  VKG soovib kõigile Eesti avaliku arvamuse kujundajatele jõudu jääda iseendaks ning hoida tagasi pealetükkivat soovi lasta fantaasial lennata. Omalt poolt lubab VKG avalikkust ka edaspidi kursis hoida ettevõtte tegevuse ning laiemat huvi pakkuda võivate küsimustega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Teflonametnik, kel jäigi vastutus võtmata
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kolmapäeval otsis USA aktsiaturg suunda, nafta hind langes
Kolmapäeval kõikus USA aktsiaturg plussi ja miinuse vahel ning päev lõpetati väikeses miinuses, kui investorid ootasid järgmisi märke majanduse suundumusest ning keskpankade juhid rääkisid inflatsiooniga võitlemisest.
Kolmapäeval kõikus USA aktsiaturg plussi ja miinuse vahel ning päev lõpetati väikeses miinuses, kui investorid ootasid järgmisi märke majanduse suundumusest ning keskpankade juhid rääkisid inflatsiooniga võitlemisest.
Tallinna kommunaalameti igavene juht paneb ameti maha
Linnasüsteemis 46 aastat töötanud, neist 25 aastat Tallinna keskkonna- ja kommunaalametit juhtinud Ain Valdmann teatas, et paneb alates 1. oktoobrist ameti maha.
Linnasüsteemis 46 aastat töötanud, neist 25 aastat Tallinna keskkonna- ja kommunaalametit juhtinud Ain Valdmann teatas, et paneb alates 1. oktoobrist ameti maha.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Vanemahüvitise lõhe oli läbi aastate väikseim
Statistikaameti andmetel oli keskmine vanemahüvitise suurus eelmisel aastal naistel 1205 eurot ning meestel 1463 eurot kuus. Kokku sai eelmisel aastal vanemahüvitist 38 882 eestlast, kellest kolmandik olid mehed.
Statistikaameti andmetel oli keskmine vanemahüvitise suurus eelmisel aastal naistel 1205 eurot ning meestel 1463 eurot kuus. Kokku sai eelmisel aastal vanemahüvitist 38 882 eestlast, kellest kolmandik olid mehed.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.