Maksuparadiis saartele

13. detsember 2001, 00:00

Riigikogus arutlusel olev saarte seadus vabastab saartel registreeritud ettevõtted tulumaksust. Lääne maavanema Hannes Danilovi sõnul tasakaalustab see tootmise kallidust saartel. Andres Iherman, seaduse üks autoritest Hiiumaalt, põhjendas tulumaksust vabastamist vajadusega meelitada saartele investeeringuid. ?Kui ma sellest seaduseelnõust kuulsin, tekkis mul kohe mõte, miks mitte Vormsile minna ja end seal registreerida,? lausus Haapsalus asuva Hako kalakombinaadi juhatuse esimees Raine Kaljula.

Hetkeseis: Saarte seadust pole vastu võetud, ent ettevõtete reinvesteeritud kasum on täna tulumaksuvaba terves Eestis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing