13. aprill 2002 kell 7:50

Viisnurga mööblitööstus tõstis käivet kolmandiku võrra

Viisnurga mööblitootmises kasvas käive eelmisel aastal võrreldes üle-eelmise aastaga ligi 30 protsenti.

AS Viisnurk oli eelmisel aastal kõige tulemuslikum liimpuitplaatide ja mööbli tootmisel, ilmneb Viisnurga aktsionäridele täna hommikul üldkoosolekul jagatud majandusaruandest.

Mööblitööstuse netokäive oli eelmisel aastal 157 miljonit krooni, 2000. aastal oli netokäive 121 miljonit krooni. 'Tootmismahud ja tulemuslikkus kasvas lisaks mööblitööstusele hästi ka liimpuitkilpide tootmises,' rääkis Viisnurga juhatuse esimees Meelis Kukk.

'Seevastu spordikaupade divisjoni käive ja kasumlikkus vähenesid.' Kuke sõnul oli spordikaupade divisjoni kehvade majandustulemuste põhjus eelkõige eelnenud lumevaene talvehooaeg. 'Kasumlikkust mõjutasid ka suured arenduskulud jäähokikeppide tootmisse,' lisas Kukk.

Uudise vahendas Väinu Rozental

Hetkel kuum