Ülar Lauk • 22. aprill 2002 kell 15:33

Vene presidendi asjadevalitsuse nimel tegutsevad petturid

Vene presidendi asjadevalitsus avas infotelefoni, mille järgi saab kontrollida erinevate teenuste pakkujate seost valitsusega.

'Kuuma liini' number on Moskvas 206-30-70. Viimasel ajal on nimelt sagenenud juhtumid, kui erinevad organisatsioonid tutvustavad end kui Vene Föderatsiooni presidendi asjadevalitsusega seotud ettevõtteid. Esitatakse asjadevalitsuse tunnistusi, pitsatitega pabereid jne ning nende abil sõlmitakse lepinguid ja esitatakse tellimusi.

Neil päevil teatasid Volgogradi ajalehed, et kohaliku oblastiduuma esimees ja metallurgiatehase Krasnõi Oktjabr direktor said president Putinilt tänukirja, mis pidulikult peaföderaalinspektori poolt üle anti. Paraku osutus tänukiri võltsinguks ja praegu mõistatakse, mille eest petturid Volgogradi oblastiduuma esimeest ja tehasedirektorit 'meeles pidasid'.

<#Utro.ru=http://www.utro.ru/articles/2002042214110874213.shtml>

Hetkel kuum