29. aprill 2002 kell 14:23

Eesti Lotol mullusest edukam 1. kvartal

Eesti Loto maksis selle aasta I kvartalis 13% rohkem võite välja kui möödunud aasta samal perioodil.

AS Eesti Loto 2002. aasta I kvartali käive oli 41,2 miljonit krooni ja maksis võite välja 21 miljonit krooni, mis on 13,07% rohkem kui möödunud aasta samal perioodil. Eesti Lotokasum oli selle aasta I kvartalis 4,4 miljonit krooni. Hasartmängumaksu maksis Eesti Loto 5 miljonit krooni. Kokku teenis Eesti Loto raha riigile ligi10 miljonit krooni.

Eesti Loto prognoosib selle aasta müügikäibeks 148,3 miljoni kroonini ning kasumiks vähemalt 11,0 miljonit krooni.

' Aasta esimese kvartali head tulemused on eelkõige tingitud lotomängija üha suurenevast usaldusest Eesti Loto toodete osas,' ütles Eesti Loto juhatuse esimees Monika Salu. 'Suurema mängubuumi tooks kahtlemata kaasa see kui märtsikuu kolme lotomiljonäri kõrvale lisanduks 19 miljoni kroonine jackpot Eestis. Usun, et see saab iga päevaga üha reaalsemaks, kuna mängijate teadmised ja oskused mängida

Viking Lottot kõigis võimalikes varaitsioonides (nt. süsteemimäng) on kasvanud.'

AS Eesti Loto on suurim loteriisid korraldav organisatsioon Eestis, mis loodi riikliku aktsiaseltsina 1991. aastal. Lotomänge on Eestis riikliku korralduse alusel mängitud pidevalt alates 1971. aastast. Eesti Loto on Euroopa riiklike lotokorraldajate assotsiatsiooni ESLTA ja Maailma Lotoassotsiatsiooni WLA täisliige.

Hetkel kuum