Inno Tähismaa • 13. mai 2002 kell 13:29

Neivelt teeb reedel avalduse

Hansapanga juht Indrek Neivelt andis äsja kommentaari, milles väitis, et ei kasutanud siseinfot ja teeb reedel avalduse.

Järgneb Hansapanga avalike suhete talituse kaudu tulnud kommentaari tekst:

Seoses viimasel nädalal meedias minu kohta ilmunud infoga kinnitan, et ma ei ole 10.09.1998 Hansapangaga sõlmitud tuletistehingu teostamisel kasutanud siseinfot. Samuti olen veendunud, et oma firmast laenu võttes ei eksinud ma seaduse mõtte vastu ega ole kahjustanud kellegi huve.

Kinnitan ühtlasi, et jään oma varasema lubaduse juurde vastata reedel, 17. mail kõigile nimetatud teemadel esitatud küsimustele ning teen samal päeval ka ametliku avalduse. Ootan Teie küsimusi hiljemalt neljapäeval, 16. mail e-posti aadressil Indrek.Neivelt@hansa.ee.

Hetkel kuum