Andres Kärssin • 4. juuni 2002 kell 9:50

Rimi ketti lisandub kaks poodi

Praegu Tallinnas kolme toiduainetekauplust omav Rimi lubab keti laienemist ning avab veel ühe poe Tallinnas ja liigub ka Ida-Virumaale Ahtmesse.

Norras ja Rootsis turuliidri positsiooni nautiva ICA Aholdi jaekaubandusgruppi kuuluv Rimi Eesti OÜ on ajalehekuulutuse teatel seoses äritegevuse laiendamisega asunud ostima nii IT koordinaatorit kui ka Ahtmesse kapulusejuhatajat.

Rimi Eesti tegevjuhi Tiit Elias kinnitas ettevõtte laienemisplaane Ahtmesse, kus augustis avatakse supermarket ning uue kaupluse ehitamist Tallinnas Kalamajja Põhja puiestee ja Soo tänava nurgale. Samas ei soovinud ta rohkem Rimi edasist laienemist lähemalt täpsustada.

Praegu tegutseb Rimi Tallinnas Mustamäel Magistrali keskuses, Lasnamäel Idakeskuses ning Kaubahallis. Viimast hakatakse veel selle aasta sees rekonstrueerima, ütles Elias.

Hetkel kuum