Inge Rumessen • 2. august 2002 kell 8:05

Radiolinja käive kasvas 29%

Radiolinja Eesti kontserni käive oli käesoleva aasta teises kvartalis 230 miljonit krooni.

Ettevõtte teatel on käive kasvanud eelmise aasta vastava ajaperioodi võrdlusandmeid kasutades 29%.

Radiolinja Eesti tegevdirektori Sami Seppäneni sõnul on positiivne tõdeda, et jätkuvalt suureneb ettevõtte efektiivsus ressursside kasutamisel.

?Teise kvartali majandustulemused tõendavad jaemüügi ühtse Radiolinja kaubamärgi alla koondamise otsuse õigsust, ? kommenteeris Sami Seppänen. ?Radiolinja Eesti 2002.aasta prioriteetideks on olemasoleva kliendibaasi teeninduskvaliteedi tõstmine ning neile lisateenuste pakkumine.?

30. juuni seisuga oli Radiolinja Eestil 148 500 lepingulist klienti.

Radiolinja Eesti on 1994. aastal tegevust alustanud mobiilsideoperaator, mille GSM-võrgu levialas elab 98% Eesti elanikkonnast. Radiolinja Eesti AS kuulub Radiolinja kontserni kaudu kontserni Elisa Communications koosseisu.

Hetkel kuum