Raimo Ülavere • 22. august 2002 kell 13:08

EAS Tehnoloogiaagentuuri uus direktor on Anti Kuiv

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) nõukogu nimetas täna uueks EAS Tehnoloogiaagentuuri (ESTAG) direktoriks Anti Kuiva.

Senine direktor Alar Kolk valiti juunikuus EASi strateegilise arendamise eest vastutavaks juhatuse liikmeks.

EASi nõukogu esimehe Raul Malmsteini sõnul valiti 35 kandidaadi seast Anti Kuiv, sest tema senised kogemused ja oskused sobivad kõige paremini ESTAGi direktori ees seisvate ülesannete lahendamiseks.

1974. aastal sündinud Anti Kuiv on lõpetanud Eesti Kõrgema Kommertskooli rahvusvahelise ärijuhtimise eriala ning jätkab õpinguid Tallinna Tehnikaülikoolis magistriprogrammis. Ta on töötanud kesktaseme juhina alates 1994. aastast, sealhulgas aastatel 1996-1999 TeleMedia Eesti ASis (uue nimega Eniro Eesti AS) müügijuhi ja müügidirektorina ning aastatel 1999-2002 Viru Keemia Grupi kontserni arendustegevuse projektijuhina.

EAS Tehnoloogiaagentuur on 2001. aastal loodud ja riigieelarvest finantseeritav organisatsioon, mille eesmärk on Eesti ettevõtluse arendamine tehnoloogiaalaste ja innovaatiliste projektide toetamise teel. ESTAG on üks seitsmest Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse koosseisu kuuluvast agentuurist.

Hetkel kuum