• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaubanduskoja peadirektoriks sai Siim Raie

  Kaubandus- Tööstuskoja juhatus kinnitas täna juhatuse esimehe Toomas Lumani ettepanekul Kaubanduskoja peadirektoriks Siim Raie.

  Siim Raie oli seni Kaubanduskoja turundusdirektor ning viimased kolm kuud ka peadirektori kohusetäitja ülesannetes. Raie on töötanud Kaubanduskojas alates 1996 aastast erinevatel ametikohtadel.
  Siim Raie on lõpetanud Eesti Kõrgema Kommertskooli (EBS) rahvusvahelise ärijuhtimise eriala, ta valdab kolme võõrkeelt. Siim Raie on sündinud 1977 aastal. Vastne peadirektor on ka Euroopa Kaubanduskodade Assotsiatsiooni Direktorite Nõukogu liige.
  Kaubanduskoja juhatuse esimehe Toomas Lumani sõnul sai otsustavaks valiku juures Raie arvestatav töökogemus Kaubanduskojas nii organisatsiooni edasiarendamisel kui rahvusvahelistes suhetes.
  Siim Raie ütles ametissenimetamisel, et peadirektori positsioon on loomulik jätk tema senisele tööle Kaubanduskojas ning lubas teha kõik endast oleva, et Kaubanduskoda tugevdaks oma positsiooni ühiskonnas ettevõtjate esindusorganisatsoonina ettevõtjate huvide esindamisel ja kaitsel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.