Sirje Niitra • 20. oktoober 2002 kell 18:44

Pärnus rahastas reformierakondlasest ärimees Keskerakonda

Reformierakonna nimekirjas Pärnu linnavolikogusse kandideeriv ärimees Elmar Lepp toetas ligi 27 000 krooniga Keskerakonda.

Lepa kaubamaja omanik Elmar Lepp maksis valimiste eel kinni keskerakondlaste Garri Suugi, Margus Tammekivi, Inessa Kollomi ja Toomas Mihkelsoni plakatid kokku 26 904 krooni ulatuses. Lepa enda näopilti seekorda linnas näha ei olnudki.

Pärnu Rannahotelli Reformierakonna valimisöisele koosviibimisele rutanud Lepp vastas küsimusele teise erakonna valimiskampaania toetamise kohta. 'Seal ka normaalsed inimesed, kes toetavad ettevõtlust.'

Lepp ise endale seekordsete valimiste eel reklaami ei teinud. 'Leian, et mulle on parimaks reklaamiks see, mis ma teinud olen ja kui palju töökohti Pärnus loonud,' selgitas ta. Volikogusse pürib mees enda sõnul vaid seepärast, et võimule ei saaks inimesed, kes ettevõtlust takistavad.

Hetkel kuum