Ülo Toomsalu • 22. oktoober 2002 kell 6:06

EPL: Keskerakond tegi Ida-Virus puhta töö

Ida-Virumaa suuremates linnades korjas Keskerakond ligi pooled valijate häältest ning kaalub Narvas üksinda linnavalitsusse minekut.

Narvas sai Keskerakond 50,5 protsendi valijate toetuse, mis annab 31kohalisesse volikokku 18 mandaati. ?Täielik võit, polegi midagi teha,? iseloomustas erakonna edu Narvas Ida-Virumaa piirkonna esimees Eevi Paasmäe Eesti Päevalehele. ?Pole veel kindel, kas me teeme kellegagi koalitsiooni.?

Narvas ülekaalukalt enim hääli kogunud keskerakondlane Mihhail Stalnuhhin ütles samuti, et koalitsiooni moodustamine on veel lahtine. ?Minu seisukoht on see, et Narvas võiks olla võimalikult paljudel võimalus linna juhtida,? lisas ta. Stalnuhhin ütles, et ei välista ka koostööd Res Publicaga, kes tema hinnangul Narvas liiga palju lubadusi andis ja liiga aktiivset propagandat tegi.

Peaaegu sama veenev kui Narvas oli Keskerakonna võit ka Sillamäel. Kohtla-Järve linnavolikogu 35 kohast sai Keskerakond 17. Keskerakond võitis valimised ka Kiviõli linnas. Narva-Jõesuu linnas võitis valimisliit Meie Tulevik ja Jõhvi linnas valmisliit Jõhvi Linnakodanik.

Hetkel kuum