22. oktoober 2002
Jaga lugu:

USA aktsiaturgudel kestab eufooria

USA aktsiaturgudel jätkus eufooria ka eile. Dow Jonesi tööstuskeskmine kerkis 2,59 protsenti 8538,24 punktini.

Viimase kaheksa kauplemispäeva jooksul on maailma enimjälgitav indeks kerkinud seitsmel. Viimati oli seitse tõusupäeva kaheksast 2000. aasta oktoobris. Võrreldes 9. oktoobriga, mis oli langeva turu viimane päev ning indeks sulgus viie aasta madalaimal taseme, on tõus olnud 17 protsenti.

Analoogiliselt mitme eelneva päevaga, algas eilne kauplemispäev miinuses. Dow <GR#US.^DJI> langes koguni 1,1 protsenti. Kuid viimaste päevade hinnaralli on teinud investorid julgeks, mistõttu paljud usuvad, et USA aktsiaturgudel on põhi käes.

Peamiselt tehnoloogiasektiori ettevõtete aktsiates koosnev Nasdaqi koondindeks <GR#US.^IXIC> kerkis 1,69 protsenti 1303,67 punktini.

Jaga lugu:
Hetkel kuum