Ülo Toomsalu • 25. oktoober 2002 kell 6:07

EPL: Tallinnas valmib saja miljoni kroonine elamuprojekt

E.L.L. Kinnisvara AS rajab koostöös ASiga Merko Ehitus Rocca al Maresse mere äärde kaks uut korterelamut kogumaksumusega ligi 100 miljonit krooni.

?Majade asukoht on logistiliselt igati õnnestunud, sest tegu on kesklinna lähedal asuva looduslikult kauni piirkonnaga, kus on hästi välja arenenud infrastruktuur,? ütles AS Merko Ehitus elamuehitusdivisjoni direktor Jaan Mäe Eesti Päevalehele.

Vabaõhumuuseumi tee 5 ehitatavate kaheteistkordsete elamute puhul on tegemist kombinatsiooniga moodsast arhitektuurist ja atraktiivsest asukohast. Hoonete juurde kuulub maa-alune parkla, mille kaudu on korterelamud omavahel ühendatud.

Esimene elamu tahetakse valmis saada järgmise aasta jõuludeks ning teine 2004. aasta aprillis.

Hetkel kuum