• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Energia Grupp investeeris esimesel poolaastal 1,68 miljardit krooni

  Eesti Energia Grupp investeeris 1. aprillil alanud majandusaasta esimesel poolaastal kokku 1,68 mld krooni.

  Eesti Energia finantsdirektori Sandor Liive sõnul on suurimaks investeerimisprojektiks jätkuvalt AS Narva Elektrijaamade kahe energiaploki renoveerimine. Esimesel poolaastal investeeriti plokkide renoveerimisse 895 mln kroonini, mis moodustab terve majandusaasta investeeringute eelarvest 44%.
  'Narva investeerimisprogrammi jätkamine on üks meie lähiaastate peamisi prioriteete ja suvel sõlmitud soodsad pikaajalised laenulepingud ning edukas võlakirjaemissioon annavad investeeringute jätkumisele kindluse', ütles Liive.
  Elektrivõrkude renoveerimisse investeeris Eesti Energia 6 kuuga 442 mln krooni. Eesti Energia Jaotusvõrk investeeris I poolaastal 315 miljonit krooni madalpingevõrgu kvaliteedi parandamisse ja Põhivõrk 127 miljonit krooni kõrgepingevõrkude arengusse.
  Võrkudesse tehtavate suurte investeeringute peamine eesmärk on võrgu töökindluse ja efektiivsuse tõstmine ning elektriliste kadude vähendamine.
  Käesoleval majandusaastal kavatseb Eesti Energia kokku investeerida 3,81 mld krooni, eelmise majandusaasta investeeringute maht oli 1,84 mld krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.