Sulev Oll • 30. oktoober 2002 kell 12:57

Turvafirma AlfaStar käive kasvab kiiresti

1999. aastal asutatud Turvateenistus AlfaStar OÜ käive on jõudsalt kasvanud, jõudes 2000 aasta 5,5 miljonilt eelmisel aastal 13,4 miljoni kroonini.

Selle aasta käive on tõenäoliselt veelgi suurem, sest selle aasta 6 kuu käive oli 11,3 miljonit krooni.

Eesti päritoluga erakapitalil rajaneva firma suuremateks klientideks on AS Saurix Petroleum, AS Onistar, Moe Piiritustehas, Rakvere Piiritustehas, Paldiski Sadamate AS, Äripank AS, Karree Lihatööstus OÜ, Vene Kultuurikeskus, Haabersti Linnaosa Valitsus, AS Baltplast, AS Melleks, AS Sadamarket, Põhja-Tallinna Linnaosa Valitsus, Maardu Linnavalitsus, Tobaccoland, Amphenol Eesti OÜ, Edela Raudtee.

Mais 2000 omastati AlfaStarile rahvusvaheline kvaliteedisertifikaat ISO 9001. Sama aasta suvest on AlfaStar Eesti Turvaettevõtete Liidu liige ning sügisest Tallinna Linnavalitsuse ja Eesti Politsei koostööpartner.

Mehitatud valvega on firmas seotud 140 töötajat, selle osakaal käibes on 60%.

Hetkel kuum