• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turvafirma AlfaStar käive kasvab kiiresti

  1999. aastal asutatud Turvateenistus AlfaStar OÜ käive on jõudsalt kasvanud, jõudes 2000 aasta 5,5 miljonilt eelmisel aastal 13,4 miljoni kroonini.

  Selle aasta käive on tõenäoliselt veelgi suurem, sest selle aasta 6 kuu käive oli 11,3 miljonit krooni.
  Eesti päritoluga erakapitalil rajaneva firma suuremateks klientideks on AS Saurix Petroleum, AS Onistar, Moe Piiritustehas, Rakvere Piiritustehas, Paldiski Sadamate AS, Äripank AS, Karree Lihatööstus OÜ, Vene Kultuurikeskus, Haabersti Linnaosa Valitsus, AS Baltplast, AS Melleks, AS Sadamarket, Põhja-Tallinna Linnaosa Valitsus, Maardu Linnavalitsus, Tobaccoland, Amphenol Eesti OÜ, Edela Raudtee.
  Mais 2000 omastati AlfaStarile rahvusvaheline kvaliteedisertifikaat ISO 9001. Sama aasta suvest on AlfaStar Eesti Turvaettevõtete Liidu liige ning sügisest Tallinna Linnavalitsuse ja Eesti Politsei koostööpartner.
  Mehitatud valvega on firmas seotud 140 töötajat, selle osakaal käibes on 60%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Läti läheb lukku
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.