• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: fookuses Norma aktsia

  Täna võib börsil näha odavnemist ja kauplemisaktiivsust Norma aktsia osas. Norma teatas eile õhtul, et võib ajutiselt oma tööjõudu koondada.

  Peale eilse börsipäeva lõppu üllatas Norma investoreid sellega, et lisaks teadaolevale tööseisakule ettevõtte peamise idasuunalise partneri AvtoVazi juures tahab ettevõte ka ise inimressursi hulka paariks nädalaks vähendada.
  Psühholoogiliselt võib see ettevõtte aktsiale küll täna Tallinna börsil mõju avaldada, kuigi üldjoontes vaevalt, et konkreetne seisak ettevõttele suurt mõju avaldab.
  Norma aktsia nõrkust oli tunda juba eile. Viimased kaks kuud hästi stabiilselt 68-70 krooni vahel liikunud väärtpaber sulgus 67,75 kroonil (4,33 eurol) ehk 1,6 protsenti madalam kui päev varem. Ka 1,4 miljoni kroonini küündinud käive ületas tavapärast umbes paar-kolm korda.
  Teisipäeval Tallinna börsil liideraktsiate osas pead tõstnud kasumivõtmine eile jätkus.
  Teisipäeval päevasiselt veel 83,40 kroonini küündinud Eesti Telekomi aktsia sulgus eile juba allapool 80 krooni. Täpsemalt 79,95 kroonil (5,11 eurol) ehk 1,7 protsenti miinuses.
  Möödunud reedel rekordilise kvartalikasumi avaldanud ja esmaspäeval juba 223 krooni alla liikunud Hansapanga aktsia sulgus 216,86 kroonil (13,86 eurol) ehk täpselt protsendi jagu madalamal kui päev varem.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.