• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olematu reaktsioon kvartalitulemustele

  Mullusega ligi 40 käivet ja kasumit kasvatanud Merko aktsia ei reageerinud tulemustele. Firma teenis kolmandas kvartalis 31,6 mln krooni kasumit 472 mln kroonise käibe juures. Enne tulemuste avaldamist tehti väike tehing 150 aktsiaga, millele lisa ei tulnud. Merko Ehituse aktsia langes börsi neljandal kauplemissekundil 0,41, 75,10 kroonile (4,80 eurot).
  Klementi aktsia tõusis 2,9, 16,59 kroonile, päevakäive jäi alla 3000 krooni. Klementi kolmanda kvartali kasum vähenes 24, 3,55 mln kroonile. Firma käive kasvas samal ajal 13, 38,2 mln kroonile.
  Hansapanga aktsia tõusis 1,3, 218,27 kroonile (13,95 eurot). ?Hansapanga aktsia kosus veidi, samas käibe ajasid suureks kolm plokktehingut. 14 eurot tundub olevat tase, kuhu vägisi üritatakse välja pressida,? ütles Sampo Panga maakler Peeter Koppel. ?Lähemal ajal näeksingi kauplemisvahemikku 13,60?14 eurot (212,79?219,05 krooni ? toim).?
  ?Norma puhul hakkavad turuosalised aru saama, et eelmisel nädalal reageeriti üle ning need, kes rääkisid suurte koguste ostmisest allpool 4 euro (62,59 krooni) taset, peavad ilmselt oma nägemust veidi korrigeerima, või ongi nad seda juba teinud,? ütles Koppel. ?Eesti Telekomi käive oli aga nii väike, et mingeid tõsisemaid järeldusi sellest teha ei saa. Kerge ostuhuvi, ei midagi dramaatilist.?
  Enimkaubeldud Norma aktsia tõusis 2,24, 64,15 kroonile. Eesti Telekomi aktsia tõusis 2,54, 81,99 kroonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,