• Jaga lugu:

  Soome aktsiaturg plussis toetatuna USA turgude tugevast esinemisest

  Soome aktsiaturg on positiivselt meelestatud reedese Wall Streeti tõusu ja investorite hea meelestatuse tõttu Nokia aktsiasse, vahendab AFX.

  Soome aktsiaturu liikumist kajastav HEX indeks on kella 13.45 tõusnud 3,6 protsenti 6147 punktile.
  Nokia aktsia <GR#US.NOK> tõusis samaks ajaks 5 protsenti plussi, 17,35 eurole. Nokialt oodatakse 5.-6. novembril Münchenis toimuval internetikonverentsil kolme uue mobiiltelefoni tutvustamist.
  Nokial ei puudunud ka negatiivne uudis. Carphone Warehouse teatas, et Nokia uus 3510i mudel ei jõua Briti poodidesse enne detsembri lõppu, mis võib tähendada, et Nokia kaotab osa jõuludeaegsest tippmüügihooajast.
  UPM-Kymmene aktsia <GR#US.UPM> oli neli protsenti plussis 32,90 eurol ning konkurendi Stora Enso R-aktsia 1,8 protsenti plussis 10,59 eurol. Investeerimispank Goldman Sachs valis Stora Enso oma soovitusnimekirja.
  Kindlustusseltsi Pohjola aktsia tõusis 3,7% 14 eurole. Deutsche Bank taaskinnitas aktsiale hoia-soovituse 13,20 eurose hinnasihiga.
  Elisa aktsia tõusis 2,4% 5,45 eurole. Investeerimispank Mandatum kordas aksiale pikaajalist akumuleeri-soovitust, kuid alandas aktsia hinnasihi 9 eurolt 6,50 eurole. Reedel teatas firma oodatust kehvemad kolmanda kvartali tulemused.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Pandeemiapiirangute leevenemine aeglustas Amazoni kasvu
Leebemaks muutunud viirusepiirangud on inimeste veebiostlemist vähendanud ning koos sellega on pihta saanud ka USA veebihiiglase Amazoni müük, mis üle mitme aasta ootustele alla jäi. Lahjaks jäi ka ettevõtte tulevikuprognoos.
Leebemaks muutunud viirusepiirangud on inimeste veebiostlemist vähendanud ning koos sellega on pihta saanud ka USA veebihiiglase Amazoni müük, mis üle mitme aasta ootustele alla jäi. Lahjaks jäi ka ettevõtte tulevikuprognoos.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Soome sai täna kirja 765 koroonanakatumist
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.