• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lahemaa ebaseadusliku lageraie kriminaalasi jõudis politseisse

  Keskkonnainspektsioon andis täna Harju politseiprefektkuurile üle Lahemaa rahvuspargu ebaseadusliku lageraie suhtes algatatud kriminaalasja.

  Keskkonnainspektsioon andis täna Harju Politseiprefektuurile üle 4. novembril algatatud kriminaalasja materjalid Luige kinnistul tehtud ebaseadusliku raie kohta, teatas inspektsioon.
  Kõnealune uuendusraie on tehtud lageraiena Lahemaa Rahvuspargi piiranguvööndis, kus see on kaitstavate loodusobjektide seadusega keelatud. Lageraie käigus on piiranguvööndist raiutud ligi 600 tihumeetrit puitu, millega tekitati keskkonnale veidi üle miljoni krooni kahju.
  Lageraie toimus ligi 12-hektarilisel alal, kus sellel kevadel tehti raiet lubatud viisil. Seekord raiuti maha peamiselt eelmisest raiest järele jäänud puud. Selle aasta jooksul on kinnistul ebaseaduslikult raiutud kokku <i>ca</i> 1000 tm puitu.
  Juulikuus algatas Keskkonnainspektsioon kriminaalmenetluse samal kinnistul tehtud lageraie suhtes, mille käigus raiuti <i>ca</i> 4 ha suuruselt alalt 476 tm puitu. Kriminaalasja materjalid edastati prokuratuuri.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.