• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tarbesõidukimüük tegi oktoobris rekordmüügi

  Möödunud aasta tulemusele astus oktoobrikuine automüük juba praegu kannale, sest 2256st sõidukist, mis möödunud aastal müüdi, lahutab peale 10 kuu müüki vaid 19 sõidukit. Oktoobris müüdud 306 autot on aga selle aasta rekord. Küllap on sõidukiinvesteeringutes oma osa aasta lõpul ja ettevõtted kasutavad vaba raha ära.
  Ebatavaliselt suure müügi tegi Iveco, mis tõstis end 21 müüdud tarbesõidukiga novembri kokkuvõttes neljandale kohale. Enim neist oli suuri, üle 16 tonnise massiga veoautosid.
  Enim läkski oktoobris kaubaks suuri veokeid, mida müüdi 94 tükki. Nii kaugele ei küündi tavaliselt ükski klass. Scania Eesti ASi juhatuse esimehe Janno Karu ennustus, et tänavu müüvad nad juba kolmekohalise numbriga raskeveokeid, hakkab täide minema. Aasta esiviisikus vahetas Seatiga koha Iveco. Teised olijad on vanad. Esikoht endiselt Peugeot? päralt 370 autoga. Sellele järgneb Mercedes 331 tarbesõidukiga. Kolmas Citroen, millel 280 müüdud autot. Esikolmik on tänavu otsustatud, lõpliku järjestuse saab teada paari kuu pärast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.