• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaubamaja aktsia jäi nullipoisiks

  Majandustulemused avaldanud Tallinna Kaubamaja aktsiaga ei tehtud eile ühtegi tehingut. Eelmisel kolmel päeval oli kauplemine Kaubamaja aktsiatega veel küllaltki aktiivne ? käibed ulatusid kuni poole miljoni kroonini. Kokku andsid need kolm päeva pea poole viimase kuu käibest.
  Börsi kogukäive oli mõnevõrra suurem, kui viimastel päevadel, kuid mitte midagi rõõmustavat.
  Aktsiate hinnaliikumised olid marginaalsed. Ainsaks erandiks oli Kalevi aktsia, millega sooritati kaks tehingut ja hind langes 14 protsenti 33,48 kroonini.
  Reitinguagentuuri Moody?s otsus tõsta Eesti reitingut kolme pügala võrra tasemele A1, näitab, et agentuur tunnustab meid arenenud riigiks.
  Riikide konkurentsivõimelt kerkisime sel aastal kolme pügala võrra möödudes Prantsusmaast ja Itaaliast. Viimastel nädalatel on välisajakirjanduses järjest ilmunud positiivseid uudiseid Eestist, kuhu tasub investeerida.
  Kõik see on loomas positiivse fooni välisinvesteeringute suhtes, mis peaks peagi vilja kandma hakkama. Kuigi kauplemisaktiivsus on Tallinna börsi peaaegu olematu, võib peagi pilt muutuda.
  Aasta lõpul tehakse plaanid järgmise aasta investeeringute osas. On peaaegu kindel, et paljud finantsinstitutsioonid suurendavad järsult oma Kesk-Euroopa investeeringute mahtu, millest küllaltki rasvane tükk peaks jõudma ka Eestisse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Suur rahahai: sõidame seina suunas
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Tartus kutsub Reformierakond sotsidele lisaks koalitsiooni Isamaa
Reformierakonna Tartu piirkonna juhatus otsustas esmaspäeval kutsuda Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa Erakonna konsultatsioonidele ettepanekuga alustada Tartus koalitsioonikõnelusi.
Reformierakonna Tartu piirkonna juhatus otsustas esmaspäeval kutsuda Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa Erakonna konsultatsioonidele ettepanekuga alustada Tartus koalitsioonikõnelusi.