13. november 2002 kell 13:41

Tulemused avaldanud Tln Kaubamaja aktsiatega ei sooritatud ühtegi tehingut

Täna 9 kuu majandustulemused avaldanud Tallinna Kaubamaja aktsiaga ei tehtud täna ühtegi tehingut.

Eelmisel kolmel päeval oli kauplemine Kaubamaja a<GR#EE.TKM> aktsiatega veel küllaltki aktiivne ? käibed ulatusid kuni poole miljoni kroonini. Kokku andsid need kolm päeva pea poole viimase kuu käibest.

Börsi kogukäive oli mõnevõrra suurem, kui viimastel päevadel, kuid mitte midagi rõõmustavat. Tänane käive oli 4,95 miljonit krooni, millest 3,47 miljonit krooni ehk 88 protsenti andsid tehingud Hansapanga aktsiaga.

Aktsiate hinnaliikumised olid samuti marginaalsed. Ainsaks erandiks oli Kalevi aktsia, millega sooritati kaks tehingut (käive 34 502 krooni), mille tulemusena hind langes 14% 33,48 kroonini.

Hetkel kuum