• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Keskkonnakaitsjad pakuvad täna õhtusööki ökolihast

  Täna õhtul pakub Eestimaa Looduse Fond (ELF) Pärnus Ammende Villas keskkonnasõbralikult kasvatatud ökoliha.

  Koostöös Arhipelaagi ja WWF Rootsiga on ürituse eesmärgiks tutvustada ja propageerida ökoloogilisi lihatooteid, mis on saadud keskkonnasõbraliku karjakasvatamise tulemusena hävimisohus olevatel rannakarjamaadel ja puisniitudel, teatab ELF pressiteates.
  Üritusele on kutsutud talunikud, restoranide kokad, lihatööstuste-, põllumajandus- ja keskkonnaministeeriumi, kaitsealade ja keskkonnaorganisatsioonide esindajad.
  Väinamere piirkonnas niidetakse ja karjatatakse keskkonnaorganisatsioonide abil kuni 3000 hektarit rohumaid, projekti poolt ostetud lihaveisekari on kasvanud ligi 300 veise ja mitmekümne lambani. Kokku on piirkonnas praegu ligi 1000 loodussõbralikult kasvatatud lihaveist.
  Lähima paari aasta jooksul hakkab piirkonnast tulema piisavalt ökoloogilist lihatoodangut, mida saab turustada kui eksklusiivset, keskkonnasõbralikult kasvatatud ja kemikaalivaba toodet.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Suur rahahai: sõidame seina suunas
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Tartus kutsub Reformierakond sotsidele lisaks koalitsiooni Isamaa
Reformierakonna Tartu piirkonna juhatus otsustas esmaspäeval kutsuda Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa Erakonna konsultatsioonidele ettepanekuga alustada Tartus koalitsioonikõnelusi.
Reformierakonna Tartu piirkonna juhatus otsustas esmaspäeval kutsuda Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa Erakonna konsultatsioonidele ettepanekuga alustada Tartus koalitsioonikõnelusi.