• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühispank võtab kasutusele uudsel tehnoloogial põhinevad pangakaardid

  Kindlustamaks plastikkaartide vastupidavust, hakkab Ühispank VISA Electron kasutama laser-graveerimise tehnoloogiat.

  Eesti Ühispank on klientidele väljastanud kokku 211 137 deebetkaarti ning käesoleval aastal on kaardimaksete kasutamise aktiivsus meie klientide poolt kasvanud 56,8%. Koos uue kujundusega kasutusele võetud lasergraveeringu tehnoloogia aitab tagada, et kaardile kantud number ning kehtivuse ja kaardivaldaja nime andmed igapäevasele tihedale kasutamisele ka vastu peaks, teatab Ühispank pressiteates.
  Uue VISA Electroni kaardikujunduses jätkab Eesti Ühispank eesti kunsti tutvustamise traditsiooni 'tükike kunsti iga Ühispanga kliendi taskus'. Uue kujundusega VISA Electronidel on kujutatud 1884. aastast pärit Johann Köleri
  teos 'Päikeseloojang Krimmis'. Kunstiteosed Eesti Ühispanga pangakaartidel valitakse Eesti Kunstimuuseumi kogudest koostöös kunstimuuseumiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.