• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  90% Nokiast kuulub välismaalastele

  Välismaalaste osalus Nokia aktsiakapitalis on kasvanud 90 protsendile, selgub Helsingi börsi kodulehel avaldatud Sanoma Magazines Finland loost.

  Kahe aasta jooksul on välismaalaste osalus Nokias kasvanud umbes 90 protsendile. 1999. aasta oktoobris oli veel välismaalaste osalus Nokias 80%, 1995. aasta okroobris 69% ja 1993. aasta lõpus vaid 46%.
  Soome metsa- ja paberitööstusfirmadest kuulub Stora Enso 74% aktsiatest välismaalastele, UPM-Kymmenes 67% ja M-Real?is 35%. Stora Ensos ja UPM-Kymmene?s on välisosalus kahe aastaga kasvanud vaid 2% ja M-Realis on kahanenud.
  Teliaga liituvas Soneras oli oktoobri lõpus välisosalus 30%, mis on aastaga kasvasud 2% võrra.
  Välismaalastele kuulub veel 30% Sampost, 20% Fortumist, 10% Nordeast, 66% Tietoenatorist, 45% Metsost ja 34% Konest. Fortumil oli nendest firmadest suurim muutus välisosaluste osas, aasta tagasi kuulus välismaalastele vaid 6% firmast.
  Kemira on jätkuvalt tugevalt Soome firma, kus välismaalaste osalus on vaid 4%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Läti läheb lukku
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.