• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kanada avab oma sadamad Eesti laevadele

  Kanada lubab avada oma sadamad Eesti laevadele, mis ta sulges nende jaoks aprillis.

  Keskkonnaministeeriumi pressiteenistus teatas, et eile ja täna kohtus keskkonnaministeeriumi kalavarude osakonna juhataja Ain Soome Londonis Kanada kalandusadministratsiooni esindajatega, et arutada kahe riigi kalandussuhteid.
  Soome sõnul leppisid pooled kokku, et Eesti nõustub Kanada vaatlejad panema kõigile rendilaevadele. 'Kui mõni teine riik tahab rentida Eesti laeva oma püügivõimaluste kasutamiseks, siis nõustub Eesti sellega ainult siis, kui laevale pannakse peale Kanada vaatlejad. Vaatleja tasud katavad rentimisest huvitatud pooled,' ütles Soome.
  Samuti on Eesti nõus panema Kanada vaatlejad tsoonis 3L krevetipüüki tegevatele laevadele juhul, kui Kanada peaks meie laevade püügitegevust jälgides selleks soovi avaldama.
  Lähipäevil saadab keskkonnaminister Heiki Kranich sellesisulise kirja
  Kanada kalandusministrile.
  Soome sõnul andsid Kanada esindajad märku, et lähiajal sellise kokkuleppe põhjal Kanada sadamad Eesti laevadele avatakse, ametlikult teatab otsusest Kanada kalandusminister.
  Kanada sulges oma sadamad Eesti laevadele aprillis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.