• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: Hansapanga aktsia üle 230 krooni

  Hansapanga aktsia tõusis täna üle 230 krooni, olles ühtlasi põhinimekirja ainus tõusja.

  Hansapanga aktsia <GR#EE.HP> tõusis 1,03 protsenti 230,01 kroonile (14,70 eurot) 4,2 mln kroonise käibega.
  Telekomi aktsiat <GR#EE.ETL> tõstnud CSFB täna Tallinna börsil tegutsemas näha polnud. Telekomi aktsia kukkus täna 2,86 protsenti 90,28 kroonile (5,77 eurot). Aktsia päevakäibeks tuli 1,7 mln krooni.
  Natuke väiksema, 1,6 mln kroonise käibega Norma aktsia <GR#EE.NORMA> langes 1,21 protsenti 63,84 kroonile (4,08 eurot). Erastamisväärtpaberi hind tõusis 0,7 protsenti 0,9012 kroonile 0,5 mln kroonise käibega.
  Täna avaldas oma kvartalitulemused Estiko. Estiko teenis konsolideeritult III kvartalis 198 000 krooni kahjumit. Kahjum kasvas mullu sama perioodiga võrreldes 867 000 krooni võrra. Firma käive kasvas 14% 47,7 mln kroonile.
  Tootmistegevuse III kvartali käive kasvas 19% 40,3 mln kroonile. Kahjum kasvas 9% 1,2 mln kroonile. Kinnisvarategevusest käive vähenes 516 tuh krooni võrra 7,4 mln kroonile. Kasum vähenes mullu sama perioodiga võrreldes 740 tuh krooni võrra 0,992 mln kroonile.
  30.09.02 seisuga oli konsolideertiud Estiko raha ja pangakontode jääk kasvanud 70 000 kroonile võrreldes aastavahetuse 20 000 krooniga.
  Estiko aktsiaga <GR#EE.ESTIK> börsil tehingut ei tehtud. Viimati tehti börsil tehing selle aktsiaga 11. novembril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Nädal raadios: Enefit Green, olümpiavõitja ja spordiajakirjaniku investeeringud ning kinnisvara flippimine
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.