• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Greiner Packaging Estonia AS jõuab esmakordselt kasumisse

  Greiner Packaging Estonia AS 2002. aasta käive tuleb 79 miljonit ning kasum 300 000 krooni, millega ettevõte jõuab esmakordselt kasumisse.

  Greiner Packaging Estonia AS on Austria kontserni Greiner Packaging International tütarettevõte, mis alustas Eestis tegevust 1999. aasta alguses. Ettevõte toodab plastikpakendeid keemia- ja toiduainetetööstustele.
  Kolme aasta jooksul on firma investeerinud Tabasalus asuvasse pakenditehasesse ligi 80 miljonit krooni. Selle investeeringu näol on tegemist suurima Austria investeeringuga Eesti majandusse.
  Eestis tegevust alustanud tootmisüksuse eesmärgiks oli Baltimaade pakendinõudluse rahuldamine, Greiner Packaging Estonia tarnib oma toodangut lisaks Baltimaadele ka Venemaale, Ukrainasse, Soome ja Rootsi. Eksport moodustab 75% käibest.
  Eestis toodetavasse pakendivalikusse kuuluvad kanistrid, ketshupi- ja majoneesipudelid, jogurtitopsid, margariinikarbid, salatikarbid jm. Klientidel on kontserni toodangust võimalik valida enam kui 1500 eri pakendilahenduse vahel.
  Tabasalu tehase tootmisvõimsus on 20 miljonit ühikut erinevaid pakendeid kuus. Ettevõttes töötab 80 inimest, olles sellega üks Harku valla suurimaid tööandjaid.
  Greiner Holding on perefirma, mis loodi Austrias 1899. aastal. Täna kuulub kontserni 95 ettevõtet üle maailma. 2001. a. oli kontserni Greiner Group käive 600 miljonit EUR, andes tööd üle 5100 inimesele.
  Greiner Packaging International on Euroopa üheks juhtivaks pakenditootjaks, omades lisaks Eestile tehaseid ka Poolas, T?ehhis, Austrias, ?veitsis, Ungaris ja Rumeenias.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.