• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soome investorid müüsid Sonerat ja ostsid Elisa Communicationsit

  Elisa aktsiad tõusid, kuna investorid müüsid Sonera aktsiad ja investeerisid tulemi Elisa aktsiatesse, mille väärtuse ja hinna suhe on soodsam.

  Eestis Radiolinjana esindatud Elisa Communicationsi aktsia maksis kell 12.15 6,43 eurot, aktsia oli pool protsenti plussis. Sonera aktsia <GR#US.SNRA> oli samal ajal pool protsenti miinuses 5,48 eurol.
  FIM Securities usub, et osad Soome päritolu Sonera aktsionärid otsustasid osta Elisa aktsiad, kuna Telia jääb väljapoole eurotsooni. See tähendab, et Sonera aktsiate eest tuleb hakata pankadele maksma kõrgemat välisaktisate hoidmistasu, ütles maaklerfirma AFXile.
  Üldine Soome aktsiaturu meelestus oli hommikuse tõusu järel keskpäevaks negatiivne.
  Kell 12.03 oli HEX indeks 1,2% miinuses 6607 punktil.
  Nokia aktsia <GR#US.NOK> langes 1,7%, 19,02 eurole.
  Kuigi mobiiltelefonide turu kohta tuli positiivseid uudiseid, ei suutnud see aktsiat langemast päeva madalaimale tasemele keskpäevaks. Gartner Dataquest andmetel kasvas kolmandas kvartalis mobiiltelefonide müük 7,8 protsenti 104,3 mln mobiiltelefonile. Nokia enda prognoos oli 103 mln telefoni.
  Gartneri andmetel kasvatas Nokia oma turuosa teise kvartali 35,6 protsendilt 35,9le. Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika piirkonnas kasvas Nokia turuosa esmakordselt 50 protsendile.
  Investeerimispanga Mandatum andmetel peaks trend jätkuma neljandas kvartalis ja tuleval aastal kuna turg võtab hästi vastu uusi Nokia mudeleid.
  Morgan Stanley tõstis 2002. aasta globaalse mobiiltelefonide müügiprognoosi 411 mln tükilt 415 miljonile ning 2003. aasta prognoosi 430 miljonilt 440 miljonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.