• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Pomerants astub Res Publicasse

  Eilsel kodanikupäeval teatas Lääne-Viru maavanem Marko Pomerants (38), et otsustas liituda erakonnaga Res Publica ning kandideerida Riigikogusse.

  ?Mõte kodanikupäeval asjast teatada tuli improvisatsiooni korras,? selgitas Pomerants, kes pole veel parteisse astumise avaldust kirjutanud. ?Samal päeval üheksateist aastat tagasi lendasin sõdurina Kabuli, mis oli minu jaoks sama murranguline ja tundmatust täis ajahetk kui tänane parteistumisest teatamine,? ütles seitse aastat maavanemana ja kolmteist aastat avalikus teenistuses töötanud Pomerants.
  Eesti seitsmenda maavanemana parteistuv Pomerants ütles, et on asja pikalt kaalunud, kirjutab Eesti päevaleht. ?Leidsin, et mul on särtsu ja oskusi enamaks,? ütles Pomerants, olles üsna kindel enese valimises Riigikokku.
  ?Olen valinud Res Publica, kuna see sobib ilmavaatelt ja on uus tulija. Värske erakonnaga kaasaminek võib tähendada koos edu saavutamist ja ka koos vigade tegemist,? selgitas maavanem valikut.
  Pomerantsil on kahekordne kõrgharidus ? 1989. aastal lõpetas ta TÜ geoloogina, 2001 sai avaliku halduse magistri kraadi. Hiljaaegu esitles ta avalikkusele oma virtuaalset vemmalvärsikogu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.