Sirje Niitra • 27. november 2002 kell 22:00

Memfis nõuab Pärnult kahjutasu

Memfis Trade?i juhataja Urmas Kink ütles, et kahjusumma on veel kokku löömata, kuid see ulatub miljonitesse kroonidesse. ?Tegime kulutusi ja sõlmisime juba lepinguid, nüüd tahame selleks kulunud raha tagasi,? selgitas ta.

Kink ütles, et Memfis vaidlustas kohtus ka esimese astme kohtu määrused, millega hotelli rentniku Scandic Hotels Eesti nõudmisel ostu-müügitehing peatati. Tema hinnangul on lootust, et teise astme kohus varasemad määrused tühistab.

Kink ütles, et on saanud Pärnu linnavalitsusest teavet, nagu oleks keegi meelega eksinud enampakkumise kuupäeva määramisel. Scandicu hinnangul oli enampakkumine ebaseaduslik, sest see toimus kaks päeva varem, kui seadus ette nägi.

Memfis Trade?i omanikud on seni varju hoidnud. Kink on tunnistanud, et tegeleb vaid tehingu vormistamisega ega tea hotelliärist midagi.

Hetkel kuum