• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pühapäeva otsijad

  Vana lauluviisike kinnitab, et ?On pühapäev tore päev, tore päev, siis isa töölt koju jääb, koju jääb...?.
  Elu on paraku omad korrektiivid teinud, nii nagu ka Linnateatri uuslavastuses, kus ehitusettevõtjast pereisa (Rain Simmul) rabab juba aastaid seitse päeva nädalas tööd teha, et perele väärilist elamist kindlustada. Erinevalt paljudest teistest on tema pingutused ka vilja kandnud: firma õitseb, hiiglaslik elumaja hunnitu vaate ja veatu muruplatsiga on püsti, lapsed koolitatud.
  Hetkel kui Taevalaval avaneb nähtamatu eesriie, kerkib kõige krooniks muruplatsile enneolematult uhke pulmatelk, mille siidise katuse all pannakse kaunis peretütar paari noore aadlimehega (Hele Kõre ja Andero Ermel).
  Paraku ei hakka ükski tõeline teater lavastama näidendit, kus kõik on ainult ilus ja mesine. Sest kes seda vaadata viitsiks? Vaatajat erutab pigem klantspildi hämar tagakülg, kus suhted on sassis, tegelased hädas, minevik jalus ja tulevik tume. Et ära ja kaasa tunda, järele ja juurde mõelda.
  Nii on ka ?Pühapäeva? kangelasteks tegelikult kamp elule jalgu jäänud sõnaosavaid väänikuid (Andres Raag, Indrek Sammul, Argo Aadli, Allan Noormets, Andres Ots), kes sooja mõnu ja põhjalikkusega harutavad lahti telgiköisi ning inimsuhteid ? nii enda kui ka pererahva omi, toeks inglise ja iiri huumor koos eesti näitlejameisterlikkusega.
  Autor: Reet Weidebaum
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.