• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna Farmaatsiatehas teatas 9 kuu majandustulemused

  Tallinna Farmaatsiatehas teatas 9 kuu majandustulemused.

  2002.a. 9 kuuga realiseeris Tallinna Farmaatsiatehas toodangut 68,9 mln krooni eest. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga suurenes müük 12 mln krooni ehk 21%. 2001.a. 9 kuu netokäive oli 56,8 mln krooni. Äritulud kokku suurenesid 8,8 mln krooni(13%).
  Ärikulud suurenenud võrreldes eelmise aastaga 9,6 mln krooni võrra. 2001.a. 9 kuu ärikulud olid 56 mln krooni ja 2002.a. 9 kuu ärikulud 67,5 mln krooni. Sellest moodustab materjalide kulu suurenemine 5,6 mln krooni. Lisaks suurenesid mitmesugused tegevuskulud 1,6 mln krooni ja muud ärikulud 1,5 mln krooni.
  Ärikasum vähenes võrreldes mulluse tulemusega 795 tuhande krooni võrra. 2001.a. 9 kuu ärikasum oli 9 mln krooni ja sel aastal samal ajal 8,2 mln krooni. Puhaskasum suurenes 9 tuhande krooni võrra võrrelduna 2001 aastaga sama perioodiga, mil puhaskasum oli 4,5 mln krooni
  Seisuga 30.09.2002 oli ettevõtte bilansimaht 94 mln krooni. Võrrelduna aasta alguse saldoga vähenes aktiva poolel kõige enam emaettevõtte debitoorne võlgnevus 7 mln krooni (24,2%) ja suurenesid valmistoodangu varud 2,6 mln krooni. Käibevara kokku vähenes 2,2 mln krooni (4,0%).
  Passiva poolel vähenesid lühiajalised kohustused 8,8 mln krooni (37,5%), sh suurenes võlg hankijatele 1,8 mln krooni.
  Omakapital suurenes 4,5 mln krooni (13,6%) ja seda eeskätt 2002 aasta 9 kuu kasumi arvelt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs võttis suuna alla
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Raadiohommikus: kuidas täpselt Enefit Greeni aktsiaga rikastuda?
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Iirimaale pagemine Oliver Kruudat Eestis pankrotist ei päästnud
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.