• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Äripäevalt oleks oodanud enam erapooletust

  Esmaspäevase (Advokaat Kaasikul on tööeetikaga probleeme; Eesti Ekspress versus Viktor Kaasik 02. detsember 2002.a.) Äripäevaga tutvudes võisin kahetsusega veenduda, et Äripäev on võtnud vaevaks oma veergudel levitada ja kommenteerida Eesti Ekspressi poolt alustatud laimu, mis baseerub tegelike asjaolude ebaõigel tõlgendamisel ja mittemõistmisel. Ma pean äärmiselt kurvastavaks asjaolu, et enne niivõrd ulatusliku ja negatiivse materjali avaldamist ei peetud vajalikuks küsida minu arvamust või seisukohta vaadeldavas küsimuses.
  Te olete pidanud võimalikuks avaldada väite, et olen tegutsenud kliendi huvide vastu. See ei vasta tegelikkusele.
  Samuti ei vasta tegelikkusele, et Advokatuuri juhatuse märgitud otsuse tegemisel sai määravaks üks kirjatäht jne.
  Mul on raske seletada, miks ajaleht Äripäev nüüd otsustas ühineda Eesti Ekspressi üritusega, vaevumata kontrollima tegelikke asjaolusid ning ootamata ära Eesti Ekspressi kaebuse läbivaatamist Advokatuuri juhatuses.
  Sellisel juhul oleks võibolla jõudnud ka Äripäevani lihtne tõsiasi, et vastava kohtumenetluse objektiks ei olnud kunagi Lutheritele kuulunud maa ning selle tagastamine ükskõik kellele oli välistatud.
  Muuseas, kui Äripäev oleks vaevunud tutvuma juhatuse vastava otsusega, oleks see lihtne tõsiasi ka Teile teatavaks saanud. On lihtsameelne ja ebaõige arvata, et Advokatuuri juhatus on asunud minu ümber ringkaitsesse ning seadnud selle oma prioriteediks.
  Äripäevalt oleks oodanud sellises olukorras tunduvalt enam erapooletust ja kompetentsust.
  Mul jääb üle üksnes loota, et Eesti Ekspressi süüdistuste äralangemisel avaldatakse vastav otsus ja materjalid samaväärsel moel ja mahus, kui mind laimav materjal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.