• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tarbijakaitse hoiatab puhkuseosakute ostjaid

  Tarbijakaitseametisse on viimasel ajal pöördunud mitu tarbijat, kes on langenud Clubs Travel OÜ puhkuseosakute müüjate müügistrateegia ohvriks.

  Clubs Travel OÜ kasutab spetsiaalset müügiskeemi. Kauplusse või firmadesse jäetakse ankeedid, milles küsitakse, kui tihti ja millal inimene puhkab ning kui palju ta selleks raha kulutab, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Pärast küsitluslehe täitmist võetakse inimesega ühendust ja ta kutsutakse kontorisse puhkuseosakute esitlusele. Muuhulgas lubatakse auhindu, nt reisi Kanaari saartele, lubades majutuse kinni maksta.
  Sageli kirjutabki tarbija lepingule alla ja maksab lepingus ettenähtud tasu.
  Hiljem järele mõeldes ja kalkuleerides selgub aga, et hoolimata tasuta majutusest, tuleb kohapeale sõita oma raha eest, mis kokkuvõttes läheb tunduvalt kallimaks kui osta pakettreis reisibüroo või reisikorraldaja käest. Lepingut tähelepanelikult lugedes selgub, et sellest ei ole võimalik taganeda.
  Tarbijakaitseamet soovitab olla ettevaatlik ning enne lepingule alla kirjutamist see hoolikalt läbi lugeda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Maanteekaubavedude maht kasvas neljandiku võrra
Eesti kaubaveoautod vedasid 2021. aasta esimesel poolaastal üle 12 miljoni tonni kaupa, mis on neljandiku võrra enam kui 2020. aasta samal perioodil.
Eesti kaubaveoautod vedasid 2021. aasta esimesel poolaastal üle 12 miljoni tonni kaupa, mis on neljandiku võrra enam kui 2020. aasta samal perioodil.