• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Maavanem peab Eesti toetust Rail Balticale nigelaks

  Harju maavanem Orm Valtson hoiatas, et Tallinna ja Berliini ühendav raudtee võib luhtuda Eesti loiu tegevust tõttu, kirjutab Postimees.

  Sel nädalal majandus- ja kommunikatsiooniminister Liina Tõnissonile saadetavas kirjas avaldab maavanem kartust, et Berliini viiva Rail Baltica projekti teostamata jätmise korral muutub Eesti Euroopa Liidu äärealaks.
  «Teised riigid on endale selgelt aru andnud, et Rail Baltica projekt on nendele majanduslikult ja julgeolekupoliitiliselt vajalik, Eesti ei ole aga suutnud siiani vastavat tegevust ühe mütsi alla koondada,» märkis Valtson. «Kui seda aga kiiresti ei tehta, siis võib Rail Baltica asemel Euroopa Liidu rahaga teoks saada mõni teine projekt, millest meile aga suurt kasu ei ole.»
  Valtson viitas novembri lõpus Riias Rail Baltica juhtgrupi koosolekul välja pakutud Via Hanseatica projektile, mis peaks kulgema Riiast Peterburi ning läbima vaid osaliselt Kagu-Eestit.
  Raudteeameti juht Oleg Epner pole nõus sellega, nagu tunneks Eesti valitsus projekti vastu vähe huvi ning oleks Läti ja Leeduga võrreldes mahajäänu rollis.
  Epneri hinnangul ei maksaks Eestil karta ka Via Hanseatica projekti, sest see on alles arengujärgus ning pakub kõige rohkem huvi Venemaale, mitte Euroopa Liidule.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?