• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Konkurents Tallinna leheturul tiheneb

  Emori värske uuring näitab, et konkurents päevalehtede vahel Tallinna leheturul tiheneb, kirjutas Postimees.

  Lehtede lugejaskonda hindava uuringu järgi on SL Õhtulehel, Postimehel ja Eesti Päevalehel pealinnas peaaegu ühepalju lugejaid.
  Eesti juhtival tabloidlehel SL Õhtuleht on Tallinnas 71 000 lugejat, riigi suurimal kvaliteetpäevalehel Postimees 67 000 lugejat ning Eesti Päevalehel 65 000 lugejat. Ainukesel majanduslehel Äripäev on Tallinnas 37 000 lugejat.
  Postimehe peadirektor Erik Roose võrdles lehtede sellesügisest lugejaskonda kahe aasta taguste lugejanumbritega, millest nähtub, et nii SL Õhtuleht kui ka Eesti Päevaleht on pealinnas lugejaid kaotanud Postimehe kasuks.
  2000. aasta novembriga võrreldes on nii SL Õhtulehe kui ka Eesti Päevalehe lugejaskond Tallinnas vähenenud mõlemal 6000 lugeja võrra. Postimehe lugejaskond aga on kahe aastaga Tallinnas tõusnud 55 000-lt 67 000-le ehk siis on leht 12 000 lugejat juurde võitnud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
DelfinGroupi aktsia alustas kauplemist järsu kukkumisega Aktsia -8%
Täna algas kauplemine Läti finantsettevõtte DelfinGroupi aktsiatega. Päeva on alustanud aktsia järsu langusega.
Täna algas kauplemine Läti finantsettevõtte DelfinGroupi aktsiatega. Päeva on alustanud aktsia järsu langusega.
Soojaleti plastist toidukarbid saavad suvel külge krõbeda hinnasildi
Kui valitsus võtab vastu ühekordse plasti vähendamise eelnõu selle praegusel kujul, hakkavad kaupluse soojaleti plastkarbid ostjale raha maksma.
Kui valitsus võtab vastu ühekordse plasti vähendamise eelnõu selle praegusel kujul, hakkavad kaupluse soojaleti plastkarbid ostjale raha maksma.
Nortal ostis tüki võlgadega maadelnud idufirmast
Nortal omandas vähemusosaluse küberturvalisuse idufirmas Talgen Cybersecurity, kes võitles veel hiljaaegu ligikaudu 100 000 euro suuruse maksuvõlaga.
Nortal omandas vähemusosaluse küberturvalisuse idufirmas Talgen Cybersecurity, kes võitles veel hiljaaegu ligikaudu 100 000 euro suuruse maksuvõlaga.