• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kasiinopidajad ei mõista võitude tulumaksustamist

  "Kui riik leiab, et kasiinosid pole Eestile vaja, eks me peame siis vastavalt ka käituma," kommenteeris Hasartmängude Korraldate Liidu direktor Tõnis Rüütel rahandusministeeriumi kavatsust maksustada tulumaksuga üle 10 000 krooni ulatuvad võidud. "Oleme selle üle kõvasti vaielnud, poliitikud justkui mõistavad meid, kuid ametnikud suhtuvad asja endiselt tendentslikult."
  Hasartmängijad panevad kasiinodes mängu raha, mille pealt on juba kord tulumaks tasutud, lisas Rüütel. Kasiinovõidu samastamine tuluga on Rüütli arvates aga sügavalt ekslik. Sest ükskord peab mängija ju niikuinii kaotama.
  Eriti kahetsusväärne on Rüütli sõnul mänguautomaatide võidusumma piiramine maksimaalse 10 000 krooniga.
  "92 protsenti võitudest tuleb just automaatide pealt," tõdes Tõnis Rüütel. "Ja kui maksimaalset võidusummat piiratakse 10 000 krooniga, kaovad suured mängijad automaatide tagant lihtsalt ära."
  Rüütel meenutas, et veel sellel aastal tõsteti juba niigi hasartmängumaksu - iga mänguautomaadi kohta 3000 kroonilt 5000 kroonile ja mängulaua kohta 10 000 kroonilt 15 000 kroonile.
  Rüütel lisas, et hasartmängude korraldajail pole midagi kasiinoskäijate registreerimise vastu, kui seda läbi viia tsiviliseeritult ja viisakalt. Seda tehakse ka mitmel pool mujal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.