ÄP fototoimetus • 11. november 2003 kell 22:00

Suurfoorum ehitajatele ja kinnisvaraarendajatele

Ehitamine tähendab kinnisvara loomist alates projekteerimisest ja lõpetades haldamise ning hooldamisega. Ehitaja ja tellija vahel on kujunenud konstruktiivne ahel. Seetõttu käsitlebki konverents ehitust orgaanilises kontekstis kinnisvaraturuga ning foorumile on oodatud nii ehitajad, tellijad, arhitektid, projekteerijad, kinnisvaraarendajad- ja spetsialistid, kohalike omavalitsuste esindajad kui ka ehitusmaterjalide tootjad ja müüjad ning kõik teised, kes on huvitatud Eesti kinnisvara ja ehituse arengust.

Ehitaja sügiskonverentsi 2003 põhiteemad:

- infrastruktuuriehitused avaliku ja erasektori koostöö (PPP) põhimõttel;- keskkonnaehitus ja euronõuded;- kinnisvaraarendus kui standardiseeruv toode ? elamispinna sektor;- kinnisvaraarendus lähivälismaal;- kinnisvarainvesteeringud ja kinnisvara omamine;- välisinvesteeringud Eestisse.

Konverents korraldatakse koostöös Eesti Ehitusettevõtjate Liidu, Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu, Ehitusinseneride ja Kinnisvarafirmade Liiduga.

Autor: ÄP

Hetkel kuum