• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suurfoorum ehitajatele ja kinnisvaraarendajatele

  Ehitamine tähendab kinnisvara loomist alates projekteerimisest ja lõpetades haldamise ning hooldamisega. Ehitaja ja tellija vahel on kujunenud konstruktiivne ahel. Seetõttu käsitlebki konverents ehitust orgaanilises kontekstis kinnisvaraturuga ning foorumile on oodatud nii ehitajad, tellijad, arhitektid, projekteerijad, kinnisvaraarendajad- ja spetsialistid, kohalike omavalitsuste esindajad kui ka ehitusmaterjalide tootjad ja müüjad ning kõik teised, kes on huvitatud Eesti kinnisvara ja ehituse arengust.
  Ehitaja sügiskonverentsi 2003 põhiteemad:
  - infrastruktuuriehitused avaliku ja erasektori koostöö (PPP) põhimõttel;- keskkonnaehitus ja euronõuded;- kinnisvaraarendus kui standardiseeruv toode ? elamispinna sektor;- kinnisvaraarendus lähivälismaal;- kinnisvarainvesteeringud ja kinnisvara omamine;- välisinvesteeringud Eestisse.
  Konverents korraldatakse koostöös Eesti Ehitusettevõtjate Liidu, Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu, Ehitusinseneride ja Kinnisvarafirmade Liiduga.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Tallinna linnaettevõtte juhatuse liige sai süüdistuse
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.