Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Kalvadosekuu Maikrahvis
Jaanuaris pakub restoran Maikrahv erimenüüd, milles toitude valmistamise üheks komponendiks on õuntest valmistatud brändi ? kalvados.
Eelroaks on kolmekäigulises menüüs kergelt praetud kitsejuust ja kalvadosevinegrett puuviljasalati padjal. Pearoaks pakuvad Maikrahvi kokad lambafileed porgandi-sellerigratääni, kalvadose-rosmariiniõunte, couscous?i ja kalvadosekastmega. Desserdiks on hõrgutav valge iirise-vanilje-kalvadosejäätise trühvel vaarikamelbaga.
Neid roogi saavad külastajad nautida üle 170 aasta vanuste traditsioonidega Boulard?i kalvadose saatel.
Aperitiiviks pakub restoran kalvadose-õunamahlakokteili ning digestiiviks kohvi või tee kõrvale kalvadost Boulard XO, mis on kõrgelt hinnatud oma pehme maitse ning õuna-mandli-vaniljesegu meenutava harmoonilise aroomi poolest.
Kalvadosemenüü hind on 495 krooni ja pakkumine kehtib ainult jaanuaris.