Pärnu PM: Rohked allahindlused peibutavad krediitkaarte tühjendama

09. jaanuar 2004, 08:27

Sel nädalal ilmub iga päevaga üha uute Pärnu kaupluste vaateakendele ostjaid peibutavaid allahindluste silte.

Kõige rohkem pakuvad allahindlusi rõivapoed. Kui muidu on Eesti rõivategijate toodang enamikule ostjaist paraku liialt kallis, siis 30-70protsendise allahindluse ja kuualguse palgapäevade aegu tühjenevad Klementi, Baltmani, Ivo Nikkolo, Bastioni ja Montoni riidepuud jõudsas tempos. Allahindluste lõpu kuupäeva kindlaks määratud ei ole, sest odavamalt müüakse maha valdavalt sügistalvist kollektsiooni, kirjutab Pärnu Postimees.

Pärnus Baltmani ja Montoni kauplusi juhtiva Ulve Paltseri sõnutsi on inimesed juba õppinud sisseostude tegemisel aastaalguse allahindlustega arvestama. ?Detsembris oli näha, et osa naisi käis riideid vaatamas ja proovimas, ning nüüd, kui allahindlused algasid, tulid ja ostsid meeldima hakanud esemed ära,? jutustas ta.

Hinnad on all kogu käesoleva kuu. ?Kui osa kaubast otsa saab, tuleb uus kollektsioon tasapisi asemele,? sõnas Paltser.

Baltmani poe aknal peibutasid eile 40% sildid, Montonis on sel nädalal enamik rõivaid senisest odavamad 30, osa aga kuni 50 protsenti. Samad rõivad võib nädala või kahe pärast kätte saada praegusest hulga soodsamalt, sest hindu lastakse veel alla. Tõsi, jääb oht, et meeldima hakanud ese on selleks ajaks müüdud.

Port Artur 2s valdavalt Sangari toodangut müüvas Sarruse poes on enamikul kaubast hinnad 25-30 protsenti all ja eriti hästi lähevad müügiks mantlid ja talvejoped, kiitsid müüjad.

Klementi esinduspoes on suur osa sügistalvistest rõivastest praegu umbes kolmandiku võrra soodsamad. Kui suvel leidub ostjate seas palju soomlasi, siis nüüd soetavad rõivaid Pärnu naised.

Suur allahindlus kestab praegu Seppäläs, Maratis, Sportlandis, Abakhanis ja ABC kingapoeski.

Port Arturi +/- Elektroonika kaupluses on mõni toode aasta algusest müügis poole hinnaga, osa neist oli juba selle nädalal keskpaigaks läbi müüdud. Näiteks pakutakse ostjaile muidu 199 krooni maksvat veekeetjat 99 krooniga. Sooduskampaania ajal saab DVD-mängija kätte 1046 ja videokaamera 3499 krooniga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing